Pengar förändrar allt

Den här bloggen


skrivet den 01 okt av Admin, klockan:13:26
Jag tycker om ekonomi och har alltid gjort det. Världsekonomi i synnerhet tycker jag är mycket intressant och därför har jag alltid hållit mig uppdaterad om allt som har med det att göra. Media lägger stor fokus på finanskriser i världen och detta hör vi i princip alltid något om på tv eller radio till exempel. Jag kommer att dela med mig av detta intresse i den här bloggen där jag först kommer att fokusera på och förklara vad en finanskris är samt vad det innebär och inte minst vad det är som gör att det uppstår en sådan och sedan kommer jag att beskriva och skriva om några av de mest kända historiska finanskriserna eller finanshändelserna som har hänt både för länge sedan men också några som ligger lite mer i vår tid så att säga. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla mitt intresse och få er intresserade av detta ämne genom den här bloggen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt